2024. szeptember 19., csütörtök

Erzsébet napközis élménytábor Rumban

 A két hetes napközis élménytáborban 60-60 tanuló vehetett részt. Változatos programok, közösségépítő foglalkozások, kompetenciákat fejlesztő alkalmak, játékos szabadidős programok vártak a diákokra.

Az érzékenyítő foglalkozásokon a 112 tevékenységével ismerkedhettek meg a gyerekek,  kutyaiskola segítségével terápiás foglalkozás részesei is lehettek, de a látássérültek mindennapjaival is bepillantást kaptak.

Sok mozgást igénylő programot, túrát szerveztünk. Csempeszkopács, Vasszécseny, Rábatöttös, Nemeskolta célponttal kerékpárral indultunk útnak. Buszos kirándulással a győri Xantus János Állatkert kerestük fel, másik alkalommal Keszthelyen voltunk múzeumban és hajókázáson vettünk részt. A Fanyűvő játszópark kitelepült játékival szívesen játszottak a gyerekek, akárcsak a kirándulások alkalmával útbeeső játszótéri elemekkel.

Úgy gondolom, hogy a gyerekek egymást jobban megismerhették a tábori foglalkozások során, mint az iskolában töltött időben. Köszönöm kollegák segítségét a tábor megvalósításában, mely emlékezetessé tette a gyermekek számára a vakáció első heteit.































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése