2016. március 23., szerda

Felhívás



Idén immár hatodik alkalommal rendezik meg a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót. Hazánk legnagyobb országos szemétgyűjtő mozgalmát az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság szervezi a Földművelésügyi Minisztérium megbízásából. A kezdeményezés ez alkalommal április 28. - május 1. között lesz, a megvalósításban a Magyar Posta Zrt. logisztikai támogatóként, a Főkert Nonprofit Zrt. és a Magyar Természetjáró Szövetség együttműködő partnerként segít nekünk.
A TeSzedd! idén is csatlakozott a Tisztítsuk meg Európát! (Let’s Clean Up Europe!) nevet viselő nemzetközi kezdeményezéshez. Az összeurópai akcióban évről évre a magyar önkéntesek a legaktívabbak.
Idén is hívunk és várunk a TeSzedd! akcióra.
A környezetünkre való odafigyelés, összességében a környezettudatos gondolkodásmód ma már természetes elvárás mindannyiunk felé. Ezért szervezzük meg az akciót évről évre és gondoskodunk az összegyűjtött szemét elszállításáról és ártalmatlanításáról.
Mutassunk példát együtt a TeSzedd! akcióban, mutassuk meg közösen, hogy nekünk számít a környezetünk, és hajlandóak vagyunk tenni is a megőrzéséért! 

Bővebb információk:  http://szelektalok.hu/teszedd/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése