2021. október 13., szerda

Lázár Ervin program

 A Lázár Ervin Program célja, hogy a tanulók a lehető legtöbben megismerjék az előadó-művészeti helyszíneket és produkciókat és az iskola minden egyes tanulója legalább évente egyszer eljusson egy, a tanuló életkorának, kulturális befogadóképességének, érdeklődésének megfelelő előadó-művészeti intézménybe, előadásra ahol színvonalas, hasznos, tartalmas időtöltéssel, pozitív élményeket szerezhet, én nagyon jó ötletnek tartom. A program segítségével a gyerekek eljuthatnak különféle színházakba, ahol korosztályuknak megfelelő darabokkal találkozhatnak. A gyermekek megkedvelhetik az előadó művészetet, érdeklődésük ez irányba is nyitottá válhat, sőt általuk esély lesz rá, hogy családtagjaik is bevonják e folyamatba, nem lesz számukra idegen közeg. Lehetőséget biztosít, hogy idősebb korukra színházkedvelő-értő felnőttekké válhassanak.

Sajnos a 2020. évben több előadás elmaradt, a  2021. évben az online előadásokkal történő pótlása több osztályban megvalósult (pl.: 2., 3. osztály Mesebolt Bábszínház: Történetek a Kutyusról meg a Cicusról, 7. osztály  Fővárosi Nagycirkusz: Tündértánc-Nővarázs, 8. osztály Pesti Magyar Színház: Rómeó és Júlia).

Most élőben, 2021. 10.12-én a 6. osztályos tanulóknak lehetősége volt a Fővárosi Nagycirkuszban a Cirkománia elnevezésű előadás  megtekintésére. Igazgató úr, osztályfőnökük kíséretében utaztunk a látványos műsor megnézésére.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése