2011. július 15., péntek

Gyereknap

Idén is- mint az előző években- egy nap, mely csak rólunk szólt. Különböző érdekes és izgalmas programokon vehettünk részt, és mérhettük össze tudásunkat. Minden nevelő megtett azért mindent, hogy jól mulassunk, de ennek ellenére néhányan nem vettek részt semmilyen játékban, sőt volt, aki el sem jött. Azonban akik aktívan részt vállaltak, önfeledten szórakozhattak. Nem telhetett el úgy még tíz perc sem, hogy unatkozhattunk volna.
A reggeli és délelőtti órákban élőcsocsó bajnokságot rendeztek, eközben, aki pedig nem játszott, görkorcsolyázhatott, és ehhez a sportszerhez összeállított akadálypályán tesztelhette önmagát.


Délután a rendőrök és a tűzoltók bemutatóit tekinthettük meg, majd a zsaruk ellenőrizték az ott lévő kerékpárokat, és egy akadályversenyt szerveztek számunkra. Közben lovagolhatott, kézműves foglalkozáson vehetett részt, valamint az igazgató úrral repülőgép modelleket építhetett az, aki nem kívánt részt venni az akadályversenyen.



Szerencsénk volt, hogy az idő is kedvezett, Így visszagondolva kellemes élményekben lehetett részünk aznap, még akkor is, ha nem igazán vettünk részt a programokban. Úgy gondolom, hogy sokat hagyott ki az, aki nem jött el, vagy nem volt aktív.


Piri Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése