2013. január 3., csütörtök

Mi a szeretet?


Amikor két ember igazán kedveli egymást, és a család összetart lélekben. Az örömet szerez neked, ha kapsz valamit, de még nagyobbat, ha te adhatsz. Szerintem ez a szeretet.

Orosz Zsuzsanna

5. osztály

 

Az igaz szeretet nem más, mint maga a boldogság, ami minden ember szívében megtalálható. Szeretheted a családod, vagy más embert is, csak az a fontos, hogy ez az érzés a szívedből fakadjon.

Kondics Eszter

6. osztály

 

A szeretet az, amikor valaki boldog, vagy éppen nagyon örül. Nagyon sok szeretetet tud szerezni a gyerekeknek, ha együtt tudnak lenni családjukkal. Én azt kívánom nektek, hogy nagyon szeressétek egymást.                                       

Suborits Zsófia

6. osztály

 

A szeretet az élet boldogsága. Ez az érzés soha nem múlik el. Mindenki szeret valamit vagy valakit. Ettől boldog az ember.

 

Szecsődi Ramóna

5. osztály

 

A szeretet az, ami a szívünkben van, nem tudjuk miképp, de ott rejlik valahol. Aki ezt még nem tapasztalja, addig nem tudja mi az. Pedig ez az egyik olyan érzés, ami karácsonykor mindig nagyon közel jár. A boldogság az, amit akkor érzünk, amikor valakinek szeretetből adunk valamit, és az neki nagyon nagy boldogságot szerez. Ez a szeretet.

Ferenczi Mercédesz

6. osztály

 

A szeretet a családot jelenti számomra. Amikor hazamegyek, a szüleim mosolyában a szeretet nyilvánul meg. Mindenki szereti, ha kedvesek és figyelmesek hozzá, de ez viszonoznunk is kell. Így mindig működni fog.

Varga Vivien

5. osztály

 

A szeretet egy olyan „hullám” ami végigsöpör az ember testén, a lábától a feje búbjáig, és olyan indulatok áradnak belőle, hogy szinte „muszáj” közel lennie ahhoz, akit szeret.

Kiindulópont: egy friss tál Giuseppe vastagtésztás pizza.

 

Máthé Dávid

6. osztály

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése