2011. május 23., hétfő

FELHÍVÁS

1., Légy Kreatív!Alkoss te is szövegtárgyakat és nevezz velük!
A szövegtárgy egy sajátos "műalkotás". Alkalmazott irodalom a szó szoros értelmében. Olyan tárgy, amit irodalmi mű ihletett, de úgy, hogy annak szövegével szoros vonatkozásban van -- például lemásolás, süteménybe sütés, gyöngyfűzés stb. által. S természetesen még ezer más módon, az alkotók fantáziáját nem korlátozva.
Készítsétek el kedvenc irodalmi alkotásotok "tárgyba átfogalmazott" változatát!

2., Rajzpályázat
 Szeretsz olvasni? Van kedvenc meséd, versed? Mi jut eszedbe, ha azt hallod e-könyv?  Itt a lehetőség arra, hogy gondolataidat „kirajzold” magadból! A pályázatra beküldhető egy tetszőlegesen kiválasztott mese, novella, vers illusztrációja, vagy egész egyszerűen mutasd be nekünk rajzodon, hogy mit jelent számodra egy jó könyv! A műveket egyénileg és csapatmunkában is elkészítheted, bármilyen technikával.
3., Pályázat diák költőknek, íróknak!
 Érzel magadban tehetséget? Esetleg kedvet arra, hogy elmondj egy jó sztorit? A feladat: Írj egy huszonnégy soros verset, vagy egy rövid  mesét, novellát Bolyai huszonnégy oldalas Appendixének évfordulója alkalmából!
Téma: az ünnepi könyvhét, a könyv, a virtuális könyv, az elektronikus könyv, a könyv, amit nekem jelent, a könyv, és ami helyette van.
A beküldött műveket szakavatott irodalomtörténészek értékelik.

Pályázat benyújtási határideje:
2011. május 26.  
Pályázat benyújtásának helye:
NymE SEK Könyvtára - Információs pont
9700 Szombathely, Károlyi G. tér. 4., C épület

Sok sikert! 

  

A rajzokat A4-es vagy A3-as rajzlapon, vagy akár elektronikus formában is eljuttathatod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése