2011. május 18., szerda

Sulihírek

Az Energy Dabaston idei táncversenyén iskolánkból két csapat vett részt haladó kategóriában: az alsós lányok és egy szem fiú, Gábor, és a 7. -8.-asok (Laura, Zsófi, Kata, Melinda, Rebeka, Nóri). A mérkőzésre Celldömölkön került sor március 6-án. Nagyon sok táncos lábú mutatta meg tehetségét, és a nézők is betöltötték a nagy nézőteret. Nagyon jó érzés volt táncolni, és mindenki mindent beleadott, aminek, meg is lett az eredménye. Az alsósok ezüst, mi (felsősök) arany minősítéssel térhettünk haza. Később azt is megtudtuk, hogy a budapesti és a balatonfüredi bajnokságokon is részt vehetünk. Nagyon örültünk, és teljes erővel készülünk rá, mint ahogyan erre a versenyre is.
A rumi felsős tánccsoport

 

Molnárné Virág Szilvia tanárnő által meghirdetett maszkfestő verseny eredményei:
Felsős tagozat:1. helyezett: Kolonics Friderika
                         2. helyezett: Krizsán Anna
                        3. helyezett: Bálint Magdolna
Alsós tagozat:  1. helyezett: Nagy Dávid
                          2. helyezett: Kondics Eszter    
                          3. helyezett: Piri Gábor

Felsős díjazottak:
Erdős Mónika , Kiss Virág, Nagy Alexandra, Gyurkó Rebecca

Alsós díjazottak:
Czinder Levente, Horváth Richárd, Erdős Bernadett, Szentgyörgyvári Ivett, Tóth Virág, Jurcsó Anna, Katona Vivien, Katona Ramóna                              
 

Az idei évben a 3-4. osztályos tanulók adták elő, Tamás Csilla és Pásti Erika tanárnők rendezésével, a március 15.-ei megemlékezést. A gyerekek nagyon színvonalas előadást mutattak be nekünk, táncos, verses produkciókat is láthattunk. Gratulálunk nekik, csak így tovább, reméljük sokszor lesz még részünk ilyen műsorokban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése